...
...

Javítás állapota

Adja meg a tőlünk kapott munkalapszámot

Hibabejelentés


+36 (1) 452-4670

Bejelentkezés

Regisztrált partnereknek

Csomagolási útmutató

Hogyan csomagolja be helyesen a javításra küldendő készülékét?

Mielőtt készülékét a szervizbe küldené, kérjük gondoskodjon a megfelelő csomagolásról.

A készülékek becsomagolásához lehetőség szerint használja az eredeti gyári, vagy azzal egyező minőségű és biztonságot nyújtó csomagolást. A FixDirect Kft. és a szállítmányozó cég nem vállalnak felelősséget a helytelen csomagolásból eredő sérülések miatt. Aszállítás során helytelen csomagolás miatt fellépő károkért a feladó a felelős. Felhívjuk figyelmét, hogy a küldéshez használt csomagolást a csomag szervizbe érkezése után újrahasznosíthatják. Ebben az esetben a megjavított készüléket visszaszállításkor esetleg egy másik biztonságos csomagolásban kapja vissza. Amennyiben az eredeti, gyári csomagolás már nem érhető el, kérjük kövesse az alábbi példákban bemutatott Megfelelő csomagolási módokat. Mindenképpen kerülje a HELYTELEN csomagolási példákban illusztrált csomagolási hibákat. Mindenképpen ügyeljen a készülék éleinek és sarkainak kiemelt védelmére. A kartondoboz és a készülék között minden irányban tanácsos helyet hagyni (akár 5 cm-t). Ezt a helyet a dobozban párnázza ki habszivaccsal, buborékos fóliával vagy más rugalmas térkitöltő anyaggal. Az újságpapír nem megfelelő térkitöltő párnázó anyag! A készülék mellé helyezett kemény tárgyakat (pl. adapter, tápkábel) úgy helyezze el, hogy semmiképpen ne érintkezhessenek a készülékkel, így elkerülhetőek a karcolások és ütődések. Adobozba tegye bele a hibabejelentő formot, (amelyet ki tud nyomtatni a fixdirect.hu weboldalról), valamint garanciális készülék esetén a jótállási jegy és a vásárlási számla másolatát. A dobozt biztonságosan zárja le!

Megfelelően csomagolt készülékek:

       

Példák HELYTELEN csomagolásra

       

1. Se doboz, se párnázás, se védőburok. Szinte biztos sérülés szállítás közben.
2. Túl puha cipősdoboz, melynek nincs tartása, valamint nem elégséges térkitöltő párnázás és védőburok. A dobozban szabadon mozoghat a notebook, így nagyon könnyen sérülhet.
3. Kemény kartondoboz nélkül. Szinte biztos sérülés szállítás közben.
4. Túlméretezett doboz, nem elégséges térkitöltő párnázás, az adapter a notebookon szabadon mozog és karcolhatja/törheti azt. A notebook szabadon mozoghat a dobozban, így nagyon könnyen sérülhet.
5. A párnázás (vastag szivacs) nem éri körbe a notebookot, a notebook éle védtelen és így könnyen sérülhet.

 

Vissza

 

Copyright 2016 - FixDirect      felhasználási feltételek | Adatkezelési tájékoztató | szállítási és fizetési feltételek | garancia érvényesítése | ÁSZF | Impresszum