...
...

Javítás állapota

Adja meg a tőlünk kapott munkalapszámot

Hibabejelentés


+36 (1) 452-4670

Bejelentkezés

Regisztrált partnereknek

 
 

Szolgáltatások

1. Notebook, PC, monitor és nyomtató szerviz

A FixDirect Kft. az alábbi gyártók minősített szervizpartnere

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a fent említett gyártók termékeit garanciális időn belül (kivétel SONY) és azon túl is javítjuk. Továbbá vállaljuk bármely más gyártó garancián túli notebook/netbook-jának javítását is.

2. Alkatrész értékesítés

Minősített szervizpartnerként közvetlen kapcsolatunk van a gyártókkal, így kedvező áron vásárolhat nálunk eredeti alkatrészeket a meghibásodott készülékéhez. Az alkatrészigények jelentős részét közvetlenül raktárkészletről ki tudjuk szolgálni, amennyiben a megrendelt alkatrész mégsem lenne készletünkön, abban az esetben azt rövid határidővel berendeljük.
Árajánlat kérést illetve rendelést itt indíthat

3. PUR (pick up and return / háztól-házig) szolgáltatás

Meghibásodott készülékéhez kérésére futárt küldünk, így Önnek egy lépést sem kell tenni, mindössze annyi a dolga, hogy a készülék biztonságos csomagolásáról gondoskodjon.
Futárszolgáltatásunkat itt rendelheti meg!
Fontos: amennyiben a terméket futárszolgálat útján juttatja el a FixDirect Kft.-hez, abban az esetben gondoskodjon a készülék biztonságos csomagolásáról valamint a mellékelje a garancia igazolásához szükséges dokumentumokat, hibaleírást és kontaktadatokat.

Az alábbi gyártók garanciális termékei esetében a futárszolgáltatás ingyenes

Fontos: amennyiben a terméket futárszolgálat útján juttatja el a FixDirect Kft.-hez, abban az esetben gondoskodjon a készülék biztonságos csomagolásáról valamint a mellékelje a garancia igazolásához szükséges dokumentumokat.

4. Adatmentés

Közvetlen kapcsolatban állunk minősített adatmentő céggel, így hibás adathordozójáról kedvező áron professzionális cég bevonásával meg tudjuk menteni az Ön számára szükséges adatokat. Az adatmentés megkezdése előtt ajánlatot adunk, amely írásos elfogadása után kezdődik el a valódi munka (természetesen a hibás adathordozónak a szervizben kell lennie).

5. Emeltszintű rendelkezésre állás és helyszíni javítás

Szakképzett kollégáink segítségével egyedi szerződések keretein belül biztosítunk akár hétvégi helyszíni javítást is (pl: szerver 7/24/4), amennyiben ajánlatot szeretne kérni emeltszintű szolgáltatásunkra, kérem írjon az alábbi e-mailcímre. szerviz@fixdirect.hu

6. Áraink (munkanapokon munkaidőben értendőek)


Elérhetőségünk: szerviz@fixdirect.huCopyright 2016 - FixDirect      felhasználási feltételek | Adatkezelési tájékoztató | szállítási és fizetési feltételek | garancia érvényesítése | ÁSZF | Impresszum